Droge Huid

Relief Lotion 5% Urea Bekijk product

Als je last hebt van een droge huid bevat je bovenste huidlaag hele kleine scheurtjes, waardoor je huid te veel vocht verliest. Daardoor droogt je huid nog verder uit. Kenmerken voor een droge huid zijn: een trekkerig gevoel, kleine huidschilfers, droogte-rimpeltjes, jeuk, roodheid.

Als je huid bovenstaande kenmerken vertoont dan is het belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken die geen ingrediënten bevatten die de huid verder uitdrogen, zoals bijvoorbeeld zeep of alcohol. Daarnaast is het belangrijk dat de producten ingrediënten bevatten die de lipidenlaag en het vochtgehalte van de huid herstellen.

Sebamed heeft een groot assortiment met zeepvrije reinigings- en verzorgingsproducten die de vochtbalans van de huid herstellen. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten, zoals jojoba olie, sheabutter en urea, die beschermen tegen uitdroging. Daarnaast hebben alle Sebamed producten een pH waarde van 5.5. Dat is dezelfde pH als die van je eigen huid, waardoor de weerstand van je huid wordt verhoogd en de kans op een droge huid, irritatie of allergie wordt verminderd.

Probeer Sebamed Als je last hebt van een overgevoelige huid, huidirritatie of andere alledaagse huidproblemen dan wil je zeker weten of jouw huidverzorging mild genoeg is voor jouw huid. Wil je sebamed graag eens proberen? Bestel dan een gratis sample. Ik wil een gratis sample

Lees ook

Eczeem Lees meer
Gevoelige huid Lees meer
Psoriasis Lees meer